fredag 31 december 2010

Gott Nytt År/Happy New Year

Med dessa nyårskort vill jag önska er alla ett riktigt gott nytt år och en bra start  på 2011!

With these New Years cards I want to wish you all a really Happy New Year and a god start of 2011!

onsdag 29 december 2010

Party Time Tuesdays Challenge

Party Time Tuesdays har en utmaning/challenge med temat "Anything goes birthday", dvs ett kort med födelsedagstema!

Eftersom det är lite födelsedagar framöver så tänkte jag att detta kortet får var med i utmaningen, kossan kommer från Tiddly Inks!

tisdag 28 december 2010

Jag vann en julklapp...

strax innan jul hos Lena och den kom idag, helt underbar och så snyggt förpackad!
Kortet med den fina skyddsängeln låg i denna asken!
Tusen tack!

Annandagsdans

Jag var och dansade på annandagen med syster + hade två till tjejer med mig, en från jobbet och en kompis syster, det var en trevlig danskväll!

Innan dansen så var jag och syster ute och kollade ryggsäckar, hon behövde lite nya och hade fått julklappspengar till det, så det blev ett fynd på Biltema och ett fynd på Stadium. Stannade till för lite matshopping på Coop, måste ju använda kupongerna som kom hem i brevlådan!

Igår var det en ganska lugn dag, sopade av bilen och körde hem den till mamma, åt lunch med henne och var en sväng på stan, behövde ny astmamedicin, hittade en till tomte på svamp på Buketten och fyndade två ljus på Indiska!
Åter hos mamma så åt vi lite middag och sedan kom morbror förbi, så jag liftade med honom tillbaka hem, då vi skulle åt samma håll.

Idag är det sol ute och lite kallare, -13 ca, vilket är bättre än -20 som de har pratat om. Ska ut på en liten promenad efter att jag fått i mig lite lunch! Måste gå och fixa det nya träningskortet inför nästa år!

Axeln känns bättre och bättre, jag gör mina övningar varje dag och dansen gick rätt bra, men det kändes lite ändå. Hoppade dock över buggen, ville inte få den ryckt åt något håll och lyssnar på sjukgymnasten, då kanske den bli bättre fortare!

söndag 26 december 2010

Blogcandy hos Snoopy

Snoopy har ett superfint blogcandy för att fira att hennes besöksräknare har kommit upp i 30 000 träffar, så varför inte titta in hos henne och kolla in allt hon har att erbjuda!

lördag 25 december 2010

Firat jul idag =)

Idag har vi varit hos mamma och firat jul, jag, syster och morbror! Det var trevligt och vi åt gott och mätt är jag fortfarande!

Efter middagen blev det lite fika, jag hade tagit med min saffranskladdkaka, mamma hade gjort rulltårta, lussekatter och bondkakor. Sedan fanns det clementiner, choklad och nötter (de undvek jag).

När vi hade sett lite tv så fick syster ta och vara tomte och dela ut julklapparna, blev några högar till oss var, jag och syster öppnade alla klappar där medan mamma och morbror inte gjorde det, som vanligt!

Mina julklappar:

Coola örhängen från syster

Jag blev nöjd med allt och det verkar mina kompisar ha blivit också med det som de fick från mig, så då är det en bra jul!

Jul i nutid

Ni måste se denna nutida version av Jesus födelse, jag fick länken av en kompis i Canada, som för övrigt var jättenöjd med sina julklappar och har fått sms från några andra kompisar som också var nöjda.
Så jag lyckades med årets julklappar!

The Digital Story of Nativity!

Hoppas alla har en fin julafton, jag roar mig med Hälsoresan nu efter en Harry Potter film och bakning av en Saffranskladdkaka med vit choklad, receptet hittar ni HÄR!

fredag 24 december 2010

Julafton

Hoppas alla har en underbar julafton idag, här blir det inte mer än Kalle Anka och lite andra julprogram idag, vi ska fira jul imorgon istället.

Mamma jobbar kväll så vi får skjuta på firande en dag! Det funkar också, så idag hoppar vi över julmaten och äter grillade kammben och potatissallad till middag!

Ha det så bra och ät mycket gott!

God Jul till er alla

Med en bild på min december sida i min kalender och ett kort jag fick från Faye i Usa idag så vill jag önska er alla en riktig God Jul!

Kram Elenor

torsdag 23 december 2010

Bloggcandy hos Christinas Scrapkammare

Christina har en härlig julig bloggcandy på sin blogg och den skulle vara trevlig att vinna!

Julkort

Nu har det ramlat in en hel del julkort och jag har fått två jättefina handgjorda än så länge, ett från Trish i Australien och ett från Frogprincess!

Trish

Frogprincess

onsdag 22 december 2010

A stampers christmas carol

Detta är så sant! Texten kommer från Michelle Zindorfs blogg!

Brayers roll. . . . are you listening.

On the card. . . . ink is glistening.

A Beautiful sight. . .  we’re happy tonight.

Stamping in a Winter wonderland.

 

In the kitchen we can stamp a snowman.

Then add color to his carrot nose.

You’ll say:  Are you Finished?

I’ll say:  No Ma’am, I need to add some glitter to make snow.

 

When we stamp . . .  ain’t it thrilling.

Even when . . . .  the powders spilling.

We’ll create and we’ll play. . . .the art stamper way,

Stamping in a Winter wonderland.

tisdag 21 december 2010

The Burtonesque Dolls Scary Christmas

The last challenge of 2010 is to make a christmas cards with any Nightmare Before Christmas image and I have this idea of a card that I thought could enter the challenge!

I used freebies from Tiddly Inks and made this fabulous spooky christmas card!

Angel Creative Updates: Challenge #2

Angel Creative Updates: Challenge #2 has the theme of a childs birthday, so I made a a childs birthday card and I choose a image from Phindy’s Place "Soo good" that I have colored and used som glossy accents on the strawberries, the flowers and the plate!

The paper is from Papermanias Honey & Hugs stack and the sentimentt says "Happy birthday" in swedish and are from Reprint!

I'm also entering this in Phindy's Place Challenge #35 Blog "All creatures great and small"!

måndag 20 december 2010

Snö och åter snö

Snöar för tredje eller fjärde dagen i rad nu... blir spännande att se om det fortfarande snöar imorgon, ska ut på en runda och dela ut två julkort + handla lite så att jag kan göra lite saffranskola, mums!

Ska göra lite mat också, spenat och fetaostpaj!

Denna fyndade jag på Granngården igår för 50 kr, lyser så fint i mitt fönster:

Denna julkrans köpte jag och dekorerade i veckan, bandet hade jag sedan tidigare men köpte blommorna och gröna nålar att fästa allt med!