tisdag 30 mars 2010

Grattiskort beställning

Sita beställde ett kort till sin dotter som fyllde år i helgen och här kommer en bild på det, hon har katt så gjorde ett kattkort med den fina gratiskatten från Motivet!

söndag 28 mars 2010

Vilken helg!

Full fart på denna helgen, började med personalfest i fredags, den var jättetrevlig och rolig. Maten var sisådär, det jag vågade äta var potatis, kycklingspett och aioli.
De som ordnade maten var varken där och berättade om maten eller hade skyltat som de lovade, så det var inte bara jag som blev drabbad av det!
Däremot så fanns det gott om efterrätt, cheesecake med jordgubbar!

Innan maten hade vi lite olika rum att klara av och gick upp och ned på de 5 våningarna, så maten var välförtjänst! Sedan fanns det singstar och dans på slutet av kvällen, det var trevligt!

Lördag blev det lite sovmorgon, handling på MAXI och sedan middag hos en kompis som jag inte träffat sedan 1:a januari,  så då det var roligt! Hon hade kollat upp allas allergier och fixat en supergod paj! När de skulle ut så tog jag bussen hem, behövde min sömn inför idag.

Idag steg jag upp vid 5.30, fikade, packade och gick ut. Det var halt ute, regnade, underkylt, is-skare på snön och bara is på den övriga delen av cykelvägen, så knastrade mig til kajen och bussen till IKEA, det var tre som körde dit vid 7-tiden och det var i stort sett fullt!
Så nu har jag och syster shoppat en del, fick inte med mig allt hem, försökte fråga om lite saker men hon jag pratade med kunde inte ens kolla om de fanns hemma, så fick springa runt en gång till uppe och där fanns inte en personal så får göra ett nytt försök ett annat besök.

Kom till kajen strax efter 19, då hade bilarna parkerat huller om buller så bussarna kunde inte ens parkera på kajen utan fick stå längs vägen, dåligt! Till sist fick vi ut alla kassar och förpackningar, snälla morbror kom och hämtade oss och sen skjutsade vi syster, packade om hos henne och sist blev jag lämnad.
Nu har jag ätit en bit pizza, ska fylla på tekoppen och läsa lite innan det är dax att sova, spelar in kvällens Johan Falk-film, orkar inte vara uppe till 23.15.

Köpte i alla fall lite ljus, (glömde värmeljus, de i 100-pack) men köpte såna åt mor och morbror, salladsslunga, Lucy Bloom mattan, Lack hyllan, lite påsar, matlåda, kuddar, kakform, duschhylla, förvaringslådor, lågenergilampor, älggodis, knäckebröd, lite Anton Berg ägg och chokladbollar.

Hittade fina ljus och ingefära godis på Indiska, lite tandtråd och annat på ÖB och sprang in en sista sväng på IKEA och köpte några tesilar, en diskborste och en termos till syster. Invigde min termos idag och mitt te var fortfarande hyfsat varmt när vi satte oss i bussen vid 15.30- klart godkänd!

Ska försöka komma ikapp med kommentarer imorgon, min elev har utvecklingssamtal så jag behövs inte på skolan, utan är på andra skolan och där ska vi flytta arbetsrummet imorgon efter jobbet. Puhhh!!!
Efter det ska jag upp på Ålidhem på bokklubbsmöte, så bör läsa lite i "Boktjuven" av Markus Zusak nu innan jag somnar!

Hoppas alla har haft en trevlig helg!

fredag 26 mars 2010

Utmaning hos Lena

Lena har en utmaning inne hos sig och eftersom hon gillar fjärilar så är det något som ska finnas på det man skapar!

Här kommer mitt bidrag:

torsdag 25 mars 2010

Blocandy hos Kajsa

Kajsa firar över 1000 besökare med ett jättefint blogcandy tom 28 mars, så om ni klickar på bilden nedan så kommer ni direkt till henne!

Påskkort nr.3

Gjorde klart lite påskkort igår men har inte lyckats fota alla än men ett kommer här i alla fall, ännu ett fint motiv av duktiga Sliekje!

Våffelmiddag

Ikväll var det min tur att ha middagen med gänget, vi är 5 st som ses varje torsdag och äter mat tillsammans, så idag passade det bra med våfflor!

Cyklade om på affärn och handlade lite mjöl, solhavre och Go green grädde till våfflorna, gjorde en tredubbel smet och det räckte gott och väl, blev bara över lite smet. Alla var nöjda och glada, en verkade hamna i lite våffelkoma men vaknade till!

Däremot så vet jag inte vad som hände när det var dax för te efter åt, då var det tesilar som pussades men sånt kunde de ju inte göra "för perversiennerna var ju inte neddragna"... något måste hänt förra torsdagen då jag var hemma och hostade hela kvällen.

Sedan såg vi på några videor på YouTube, där de har gjort texter efter vad som händer i videon...rätt roligt blev det men helt knasigt också!
Klicka nedan och lyssna!

Aha - Take on me och Meatloaf - Anything for love

Nu ska jag dricka te, ta hostmedicin och sen sova och hoppas på att det har slutat snöa och blåsa tills imorgon, annars måste jag gå till jobbet *suck*!

Torsdag morgon

Var och pysslade igår och ska fota korten ikväll och se om inte jag kan lägga ut några då!

Bytt hostmedicin och sover betydligt bättre men hostar fortfarande på dagarna, så det är nalta jobbigt!

Idag är det jobb, sedan en tur till affärn och handla inför middagen, min tur ikväll och det blir våfflor!

Ha en fin dag!

Kram

onsdag 24 mars 2010

Hjärtero

Det finns en fin butik här i Umeå som heter Hjärtero, de har mycket "Shabby chic" saker och mycket i vitt, finns en del fina smycken och annat smått och gott!
Även om jag är mer för färger än endast vitt, så finns det en hel del fint där!

måndag 22 mars 2010

Påskort nr.2

Nu är jag äntligen klar med påskkort nr.2, fick denna stämpel som en digital när jag var med på Whimsie Doodles bloghop tidigare!
Fyllde i gelébönorna med glossy accent, det gav dem lite liv + kaninens nos!

Det var -7 imorse när jag vaknade men strålande solsken som har värmt upp ute under dagen, däremot så började det blåsa så hade kall motvind på hemfärden!

Haft en lugn kväll, sett på tv och läst lite i nya Nora Roberts boken "Dödligt villospår". Spännande just nu!

Även fixat med nästa alfabetskort, denna gången något på bokstaven Y och jag har färglagt motivet, nu gäller det bara att hitta ett bra bakgrundspapper!

Dax för lite te och skorpor, sen sova gott! Theracough funkar rätt bra för att vara en receptfri hostmedicin! Tack Hella för tipset, god kan man dock inte säga att den är!

söndag 21 mars 2010

Tales from Pollycraft

Tales from Pollycraft has a DT-call out and I used one of their images and made this card, the star are a freebie from MM Designs!

Tales from Pollycraft söker DesignTeam medlemmar och jag gjorde detta kortet med en av deras bilder + stjärnan är från MM Designs!

lördag 20 mars 2010

Snart dax för IKEA

Den 28 mars ska vi ner till IKEA och shoppa, eller det som man har råd med.
Finns några saker som jag skulle vilja ha och det är dessa:
(bilder lånade från IKEAs hemsida)

Sen så blir det kanske någon kudde, låda för förrvaringar och en ram till min stora affisch! Skulle vilja ha en matta också men vet inte pengarna räcker till, den ser i alla fall ut så här:

Fast denna var rätt fin också, fast det är en barnmatta!

Ett påskkort

Min kamera lever ett eget liv och först idag gick det att få bra kort, så nu kan jag visa mitt första påskkort som jag gjorde i onsdags. Stämplen kommer från Sliekje, som har många fina digitala stämplar på sin blogg.

Thanks Sliekje for letting us use your wonderful digi's!

Fick ett paket igår...

himla spännande, speciellt då jag inte kunde minnas att jag hade nåt på gång, men det visade sig vara ett superfint stafflikort från snälla Hella, fler av hennes fina kort finns där.

Det är helt underbart och i min favoritfärg- grönt! Tack tack!!!

Sovmorgon imorse, det var skönt även fast telefonen ringde två gånger, lyckades somna om, var dock uppe vid 8 och hostade en kvart innan jag lyckades somna om!Sitter nu och ser på skidor, ska göra ett beställningskort och sedan ta mig till affärn och hämta ut paket som jag har fått avier till!